Propagácia tohto fóra

Vaše pripomienky a nápady na vylepšenie tohto fóra

Propagácia tohto fóra

Odoslaťod akko69 27 Dec 2007, 20:42

Každý z nás má nejaké tie svoje stránky s touto tématikou na ktoré rád chodí. Preto by som chcel poprosiť, aby ste tieto stránky pokiaľ to bude možné propagovali odkazmi na stránkach. Toto fórum je teraz úplne nové a chcel by som ním nadviazať na bohužial zaniknuté fórum na musclewomen.cz. Díky
akko69
Administrátor stránky

Založený: 25 Dec 2007, 19:54

Re: Propagácia tohto fóra

Odoslaťod musclesearcher 05 Apr 2009, 22:11

Jasne,trocha sa tym kazi biznis pre prevadzkovatelov stranok o zenskej kulturistike ( a tie su z 95 percent v USA ) a tym aj sponzoring.To je ta dilema.
Ukazat,ale neublizit.Poznal som super forum zamerane na eroticku stranku zenskej kulturistiky, ake tam boli veci !!!Forum prekvitalo ( asi 120 stran temy ), potom logicky prisiel zanik, presadili si to asi u webmastra fora. A reakcia? Nova tema na to istom fore.Tak nebudem asi konkretny.
Celkom slusne sa dari foru http://www.extremefitness.com, az som prekvapeny.Samozrejme, sem tam aj trocha podporim, bol som clenom uz asi na 15-20 strankach, niekedy aj 2x.To uz je ista kopka dolarov,ze?
Inak, trocha som sklamany, ako malo ludi sem prispieva.Neviem,je nejake ine navstevovanejsie cs. forum? Slovensko je v tomto este asi v praveku.Kdeze,zeny s muzskymi svalmi...To je na slováka asi privelmi uchylne.A pozor, nemylme si kulturistky s fitneskami alebo gymnastkami.Chce to mozno cas.Ej,nejak som sa rozpisal.Ale rad...
musclesearcher

Založený: 15 Mar 2009, 10:28

Odoslaťod pussylover69 03 Júl 2009, 14:08

mna tiez zaujima skor "eroticka stranka" zenskej kulturistiky resp. bodyfitness, ale trosku ma sklucuju pravidla tohoto fora -

"Súhlasíte s tým, že nebudete odosielať žiadne urážlivé, obscénne, vulgárne, ohováracie, nenávistné, výhražné, sexuálne orientované príspevky" :o

akonahle spomenieme erotiku, uz to moze byt povazovane za obscenne, resp. sex. orientovane... takze teraz pravdu povediac neviem co vlastne mozem spomenut, pripojit obrazky/weblink, atd. aby som nerusil pravidla a nebol oznacovany za maniaka, sex.uchyla a pod...
aj obrazky nahych kulturistiek, ktore som si tu mimochodom s radostou pozrel uz patria do "sex. orientovany prispevok" ...
mam pocit ze to pravidlo je hodne zmatocne a v tomto pripade nie najstastnejsie...

inak zelam hodne zdaru !!!
pussylover69

Založený: 03 Júl 2009, 13:53

Odoslaťod akko69 04 Júl 2009, 15:38

Ja som do pravidiel nič také nepísal. Asi sú to všobecné pravidlá, ktoré sa automaticky zobrazujú pri registrácii. Netreba to brať vážne ;-)
akko69
Administrátor stránky

Odoslaťod jnerez 21 Júl 2009, 10:52

Myslím, že i láska ke svalnatým ženám se dá vyjadřovat slušně, proto je dobré mít alespoň základní pravidla slušnéo chování tu na fóru ;)
Jinak já bych se klidně rád podílel na chodu tohoto fóra a rád bych, kdyby bylopotřeba s něčím pomol nebo něco... ;)

Od věci by nebyl ani nějaký sraz či rozhovory se svalnatými ženami přímo ;)
jnerez

Založený: 27 Dec 2007, 23:09

Odoslaťod akko69 21 Júl 2009, 23:07

Ono s chodom tohoto fóra neni ako pomôcť. Jedine tak snáď pravidelným prispievaním, aby to tu trochu ožilo. Skôr by sa pomoc zišla pri stránke http://www.musclewomen.fempoint.net ktorej súčasťou je aj toto fórum.
akko69
Administrátor stránky

Odoslaťod jnerez 23 Júl 2009, 08:53

No já s těmi stránkami rád pomůžu, pokud to bude v mých silách ;)
jnerez

Založený: 27 Dec 2007, 23:09

Odoslaťod akko69 23 Júl 2009, 18:00

To je super. Trebalo by to trochu popohnať nech to ožije :-)
akko69
Administrátor stránky

Naspäť na Pripomienky na fórum

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.