Sparring partner

Fotografie, videoklipy a všeobecná diskusia o dievčatách a ženách ktoré posilujú a majú vypracovanú postavu, ale nie sú kulturistky ani fitnessky.

Sparring partner

Odoslaťod jmonka 23 Mar 2010, 20:59

Hello ludkovia!
Hladam seriozneho sparring partnera na cvicenie.
Nieco o mne: Mam 17 rokov. Tenis hram od 8 rokov. Od malicka som bola aktivna, od malicka som hravala s chlapcami futbal xD...od 14 sa vazne zaoberam fitness. Pred 2 rokmi som zacala s parkourom.
Momentalne pracujem na svojej sile a kondici, t.j. venuje sa cviceniam s vlastnou vahou: pull ups, chin ups, push-ups atd. viac menej tym narocnym muzskym cvikom xD
Mojim dlhodobym cielom je dokazat aspon 5 muscle-up (kto neviete o aky cvik ide, vygooglujte si to), znizit tuk na 10%.
Som huzevnata a vytrvala.
Hocikto, kto byva v Blave a ma podobne fitness zaujmy (budovanie svalstva a funkcnej sily), nech sa mi ozve a mozme spolu makat! Tak co vy na to? :)
jmonka

Založený: 23 Mar 2010, 20:33

Re: Sparring partner

Odoslaťod emilko 10 Apr 2010, 00:16

blava je ďaleko, držím palec ;)
emilko

Založený: 04 Jan 2009, 16:34

Re: Sparring partner

Odoslaťod monetarylaps 29 Júl 2010, 08:32

jmonka napísal:Hello ludkovia!
Hladam seriozneho sparring partnera na cvicenie.
Nieco o mne: Mam 17 rokov. Tenis hram od 8 rokov. Od malicka som bola aktivna, od malicka som hravala s chlapcami futbal xD...od 14 sa vazne zaoberam fitness. Pred 2 rokmi som zacala s parkourom.
Momentalne pracujem na svojej sile a kondici, t.j. venuje sa cviceniam s vlastnou vahou: pull ups, chin ups, push-ups atd. viac menej tym narocnym muzskym cvikom xD
Mojim dlhodobym cielom je dokazat aspon 5 muscle-up (kto neviete o aky cvik ide, vygooglujte si to), znizit tuk na 10%.
Som huzevnata a vytrvala.
Hocikto, kto byva v Blave a ma podobne fitness zaujmy (budovanie svalstva a funkcnej sily), nech sa mi ozve a mozme spolu makat! Tak co vy na to? :)

Mam zaujem, pokial to nie je nejaky for...
monetarylaps

Založený: 29 Júl 2010, 08:21

Naspäť na Amatérky

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.